20 Şubat 2013'ten önemli gündem başlıkları

Haber Giriş : 20 Şubat 2013 00:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Libya Başbakanı Ali Zeydan ve beraberindeki heyeti, Çankaya Köşkü'nde kabul edecek.

2- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Libya Başbakan Ali Zeydan'ı Başbakanlık Merkez Bina'da resmi törenle karşılayacak. Erdoğan ile Zeydan, görüşmelerinin ardından ortak basın toplantısı yapacak. Erdoğan, Zeydan onuruna Başbakanlık Resmi Konut'ta akşam yemeği verecek.

3- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Meclis Türk Halk Müziği Korosu'nun konserini izleyecek.

4- CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında toplanacak.

5- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bosna Hersek'te temas ve ziyaretlerde bulunacak.

6- Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Terörle Mücadele Yüksek Kurulunun toplantısına başkanlık edecek.

7- Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, ''Hükümet Sistemi Arayışları ve Başkanlık Sistemi'' konulu konferansa katılacak.

AA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Libya Başbakanı Ali Zeydan'ı resmi törenle karşılayacak. İkili görüşmenin ardından Erdoğan ve Zeydan basın toplantısı düzenleyecek. (15.30 – 17.30)

POLİTİKA

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Marmara Üniversitesi Haydarpaşa Kampüsü'nde düzenlenecek 'başkanlık sistemi' konulu konferansa katılacak. (10.30)

CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak. (11.00)

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “e-ticaretin izlenmesi ve mükellef uyumu’ konulu basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, GSM Kapsama Alanı Dışında Kalan Yerlerde Altyapı Kurulması’yla ilgili sözleşme imza törenine katılacak. (10.00- Bakanlık)

GÜNCEL

Kosova İçişleri Bakanı Bajram Rexhepi ile G.Afrika Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Vika Mazwi Khumalo Bursa Valisi Şahabettin Harput’u ziyaret edecek. (11.30-14.00)

Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği muhtarlar buluşmasına katılacak. (09.00)

Bursa'da düzenlenen uyuşturucu operasyonda gözaltına alınan zanlılar ile ele geçirilen malzemeler basına gösterilecek. (11.00)

Yaklaşık 10 aydır ücretlerini alamadıklarını gerekçe gösteren İzmir'deki BMC Fabrikası işçileri seslerini duyurmak için Bursa’ya gelecek.

Dünyanın en uzun resim çalışması olan 800 metre uzunluğundaki tek resim çalışması görücüye çıkacak. (15.00)

Bursagaz, Bursaspor’a destek sağlamak amacıyla sponsorluk sözleşmesi imzalayacak. (13.00)

İzmir’de, ‘Sağlıklı bir nesil mutlu bir gelecek için maddeye değil hayata bağlan’ projesi kapsamında ‘Yaşatmak’ adıl tiyatro gösterisi sahnelenecek. (19.00)

SPOR

Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında Galatasaray, Almanya temsilcisi Schalke 04’ü Türk Telekom Arena’da ağırlayacak. (21.45)

UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında Fenerbahçe’ye konuk olacak Belarus Takımı BATE Borisov, kamp yaptığı Antalya’dan İstanbul’a gelecek. Konuk ekip teknik direktörü Şükrü Saracoğlu Stadı’nda basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. Son çalışmasını ise statta yapacak. (12.00/17.30/18.00)

UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında BATE Borisov’u ağırlayacak Fenerbahçe’de Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman, maçın oynanacağı Şükür Saracoğlu Stadı’ndaki medya odasında basının karşısına çıkacak. Kocaman’a bir futbolcu da eşlik edecek. Sarı – lacivertli ekip maçla ilgili son çalışmasını ise Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yapacak. (16.00/18.30)

Profesyonel lig takımlarının Süper Lig’in 23. haftasında oynayacakları maçlarla ilgili hazırlıkları takip edilecek.

Cihan

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber